Hos ARK Publishing (ejer af citatbog.dk) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nedenfor kan du læse om vores politik om persondata.

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

ARK Publishing
Glaciset 13
2800 Lyngby
CVR: 31227577
Email: info@citatbog.dk

I forbindelse med, at du køber en bog eller skriver til os indsamler vi personoplysninger som f.eks. dit navn, din emailadresse, dit telefonnummer og lignende oplysninger. Det vil altid fremgå, om oplysningerne er frivillige eller nødvendige for gennemførelsen af en handling som f.eks. et køb på hjemmesiden. Oplysningerne bliver kun samlet og registreret ét sted og bliver kun brugt til gennemførelse af en ordre i webshoppen og/eller svar på et spørgsmål til vore emailadresse. Vi videregiver eller sælger ikke dine købsinformationer til tredjepart. Dog videregives dit navn og adresse til det fragtfirma, der skal levere din vare.

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til køb, forsendelse eller besvarelse af forespørgsel/spørgsmål. Vi forbeholder os dog ret til at behandle og bevare oplysningerne i anonymiseret form i længere tid.

Cookies er informationstyper en hjemmeside kan sende til din computers browser for at indsamle besøgs- og adfærdsdata. Vi bruger cookies til at optimere vores hjemmeside og gøre den mere brugervenlig.

Du har altid mulighed for at vide, hvilket data, vi opbevarer, og du er altid berettiget til at få dine persondata slettet. Bare skriv til info@citatbog.dk

 

Tilbage til forsiden